De medewerkers van Fysiomare dragen een mondkapje. Zij vragen u dit ook te doen.
Dit omdat tijdens een behandeling de afstand tot u, als patient, minder dan 1,5 meter is.
Het dragen van beschermende kleding, mondkapjes, is dan noodzakelijk.
De behandeling zal uitgevoerd worden zoals u van ons gewend bent. 

 

Fysiomare - fysiotherapie manuele therapie in Apeldoorn - natuurlijk bewegen

Fysiotherapie in Apeldoorn

Heeft u fysiotherapie nodig en bent u op zoek naar een kundige en ervaren fysiotherapeut in Apeldoorn? Dan bent u bij Fysiomare aan het juiste adres. Onze professionele fysio’s helpen u bij klachten met verschillende oorzaken zoals sport, overbelasting, een ongeval, ziekte, ‘verkeerde’ beweging of ouderdom.

De fysio die u verder helpt!

Elke fysiotherapeut die bij onze praktijk in Apeldoorn werkt heeft hetzelfde doel: zorgen dat u zich snel weer beter voelt. Wij geven advies, stellen een persoonlijk behandelplan op en zorgen voor de juiste training en begeleiding.  Zo kunt u snel weer verder met uw dagelijkse activiteiten. Bovendien leren we u meteen hoe u in het vervolg zo verantwoord mogelijk kunt bewegen. Op die manier kunt u toekomstige problemen zoveel mogelijk voorkomen of beperken.

Voor elke klacht de juiste fysiotherapeut

Geen enkele klacht is hetzelfde. Dat vraagt om een fysiotherapeut met een persoonlijke aanpak, maar ook om een therapeut met specialistische kennis. Daarom heeft elke fysiotherapeut die bij ons werkt zijn of haar eigen specialisatie. Deze specialisaties zijn officieel erkend. Dat betekent dat onze therapeuten zijn opgenomen in de betreffende registers en daarmee erkend door het KNGF.

De officiële specialisaties van onze fysiotherapeuten zijn:

Naast deze drie specialismen kunt u bij onze praktijk in Apeldoorn ook terecht voor:

  • therapie op haptonomische basis
  • bekkenbodemtherapie
  • ademhalingstherapie (onder andere bij “hyperventilatie”)
  • ontspanningstherapie
  • Medische Trainings Therapie (MTT)
  • begeleiding na een operatie (hernia; total hip en total knee; voorste kruisband laesie en reconstructie; schouder en knie (kijk-)operaties)
  • training bij COPD
  • taping (o.a. medical taping concept)
  • duizeligheidsklachten (zoals bijvoorbeeld BPPD)

Interesse in onze fysiotherapie? Twijfel niet en neem direct contact op! Wij verwelkomen u graag in onze praktijk in Apeldoorn!