Fysiomare - fysiotherapie manuele therapie in Apeldoorn - natuurlijk bewegen

Fysiomare in Beweging

Wilt u sporten of fitnessen in Apeldoorn en heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan is een begeleid trainingsprogramma bij ‘Fysiomare in beweging’ iets voor u. Onder begeleiding traint u in kleine groepjes op een vaste trainingstijd. En het prettige is dat wij de training volledig aanpassen aan uw persoonlijke trainingsdoelen.

Waarom sporten bij Fysiomare?

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de noodzaak om te bewegen en zo gezond mogelijk te blijven. Maar sporten vraagt om doorzettingsvermogen en het is voor uzelf vaak lastig om vast te stellen hoe u de balans tussen belasting en belastbaarheid kunt verbeteren. Fysiomare helpt u daarbij. In onze praktijk kunt u sporten en fitnessen onder begeleiding.  Deze besteedt extra aandacht aan uw persoonlijke bewegingsdoelen en geeft u net even dat extra steuntje in de rug.

Wat kan ik precies van het sporten en fitnessen verwachten?

Als u bij ons wilt komen sporten en fitnessen heeft u eerst een kort intakegesprek met uw begeleider. Na deze intake volgt er een onderzoek en legt u een conditietest af. Op basis hiervan stelt de trainer een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Bent u 65 jaar of ouder? Dan is er extra aandacht voor problemen die optreden bij het ouder worden. U krijgt bijvoorbeeld een evenwicht- en looptraining of training op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Wat uw situatie ook is; wij maken altijd een trainingsprogramma dat bij u past!

Hoe kan ik mij inschrijven voor jullie sport- en fitnessprogramma?

Inschrijven bij “Fysiomare in beweging” is heel eenvoudig. Daarvoor hoeft u alleen maar een overeenkomst in te vullen bij uw eerste bezoek aan onze praktijk in Apeldoorn. Onder bepaalde voorwaarden kunt u dit abonnement tussentijds wijzigen. Is uw abonnement bijna verlopen en wilt u het niet verlengen? Geef dit dan aan ons door op de eerste dag van de maand voorafgaand aan de maand waarin het abonnement ten einde loopt.

Wilt u ook bij ons komen sporten en fitnessen? Twijfel niet en neem direct contact op! Wij verwelkomen u graag in onze praktijk in Apeldoorn!