Fysiomare - fysiotherapie manuele therapie in Apeldoorn - natuurlijk bewegen

Missie & visie

Fysiomare is een ondernemende praktijk voor fysiotherapie in Apeldoorn-Noord met gespecialiseerde fysiotherapeuten en specialisten op het gebied van bewegen, “Natuurlijk ! bewegen”. Deze boodschap heeft een dubbele betekenis. Het benadrukt dat wij bewegen als een vanzelfsprekendheid zien en dat wij ervan overtuigd zijn dat dit het beste op een natuurlijke manier kan gebeuren.

Onze missie

Fysiomare streeft naar de meest complete fysiotherapeutische zorg voor mensen met een meervoudige zorgvraag tegen de hoogst mogelijke klantwaardering. 

Onze visie

Ieder mens met een lichamelijke klacht of beperking verdient de beste revalidatie.

Ons motto

"Onze kracht is uw beweging"

Wat wij u bieden…

Binnen onze praktijk staat uw hulpvraag centraal. Wij hebben meerdere onderlinge en multidisciplinaire samenwerkingen met medici binnen én buiten de praktijk, waardoor wij optimale fysiotherapeutische zorg kunnen bieden. Samen met u werken wij aan de beste oplossing voor uw hulpvraag. Uw herstel is onze grootste zorg.

Wij geven onze gezamenlijke ambitie vorm met behulp van de volgende kernwaarden:

 • Klantgericht werken
  Als u onze praktijk bezoekt heeft u een hulpvraag waarvoor u een oplossing wilt. Wij zijn getraind in het onderzoeken en behandelen van klachten zoals u die in het dagelijks leven ervaart. Uw hulpvraag en mogelijkheden staan centraal. Zo werken we samen aan uw herstel.
   
 • Kwaliteit
  Ons team is ervaren en gespecialiseerd. Daardoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Deze kwaliteit uit zich ook in een nette werkomgeving, een ruime goed uitgeruste oefenzaal en behandelkamers waar uw privacy optimaal wordt gewaarborgd.
   
 • Samenwerken
  Onze samenwerkingen zijn zowel mono-als multidisciplinair. Wij werken samen met thuiszorgorganisaties, huisartsen, ergotherapeuten, podotherapeuten en overige specialisten om uw klachten zo goed mogelijk te benaderen. Dankzij deze aanpak zijn de behandelingen doelgericht en efficiënt en krijgt u de zorg die nodig is. Elke behandeling staat in het teken van uw herstel.
   
 • Doelgerichte zorg
  De behandelingen worden gegeven in onze praktijk. Mocht u niet naar onze praktijk kunnen komen, dan komen de medewerkers bij u aan huis of op locatie. Onze therapeuten zijn opgeleid om thuis optimale zorg te leveren op een praktische en oplossingsgerichte manier.

Onze belofte

Ons ambitieniveau is hoog. Dat onderstrepen wij met de volgende beloftes aan u:

 1. De best mogelijke zorg
 2. Binnen 2 werkdagen eerste afspraak
 3. Intercollegiale samenwerking
 4. Een vast aanspreekpunt tijdens uw behandeltraject
 5. Uw privacy is gewaarborgd
 6. Persoonlijk en betrokken
 7. Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 8. Goed bereikbaar
 9. Continuïteit
 10. Uw mening telt

Meer weten over onze visie op zorg en de manier waarop wij deze tot uiting brengen? Bel met Fysiomare !