Fysiomare - fysiotherapie manuele therapie in Apeldoorn - natuurlijk bewegen

Samenwerkingsverbanden

Als collega’s werken we nauw met elkaar samen binnen onze praktijk. Daarnaast maken we deel uit van een aantal samenwerkingsverbanden en netwerken. Als we het vermoeden hebben dat we uw herstel kunnen bespoedigen met behulp van ons netwerk of onze collega’s zullen we dit met u bespreken.

Elsa, EersteLijns Samenwerking Apeldoorn, is hét eerstelijns samenwerkingsverband In Noordwest Apeldoorn.

Het samenwerkingsverband bestaat uit:

Het samenwerkingsverband Elsa is opgericht in 2010 en heeft tot doel om de zorg te verbeteren met behulp van intensieve samenwerking. Dit komt o.a. tot uiting in de diverse zorgplannen waar ieder van de deelnemers een bijdrage aan levert. Dankzij regelmatig overleg en onderlinge afstemming ontstaat een intensieve samenwerking en bent u verzekerd van de allerbeste zorg!

Chronisch ZorgNet is een netwerk van zorgverleners (zoals fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten) die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met chronische aandoeningen zoals COPD, osteoporose, claudicatio intermittens en hartfalen. Het doel van het netwerk is om de kwaliteit van zorg voor deze patiënten te verbeteren en te zorgen voor een optimale samenwerking tussen de verschillende zorgverleners. Hierdoor kan de patiënt beter worden behandeld en langer zelfstandig functioneren in de eigen leefomgeving. Chronisch ZorgNet werkt samen met verschillende partijen in de zorgketen, zoals zorgverzekeraars, huisartsen en ziekenhuizen.

www.chronischzorgnet.nl

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners met een specialisatie in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Wij streven ernaar dat patiënten met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgen die mogelijk is. Dit doen we onder meer door de expertise van zorgverleners te vergroten. Met behulp van scholingen bijvoorbeeld, maar ook door deelname aan het ParkinsonNet jaarcongres of door onderzoek.

www.parkinsonnet.nl

Fys'Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Partners van Fys'Optima onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparantie. Fys'Optima biedt facilitaire maar ook inhoudelijke ondersteuning, waardoor wij u als patiënt optimale aandacht kunnen geven.

www.fysoptima.nl

Kernpraktijken-Apeldoorn e.o.

Kernpraktijken Apeldoorn en omstreken is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in Apeldoorn en omstreken.
Wij hebben elkaar gevonden en de handen ineen geslagen omdat we gelijkgestemde praktijken zijn en elkaar vertrouwen.
We delen dezelfde visie op kwaliteit en samenwerken.

De praktijken onderscheiden zich door een breed aanbod aan diensten, specialisaties en aandachtsgebieden.

Onze stakeholders bevinden zich binnen en buiten de zorg.

Kernpraktijken-Apeldoorn eo

Ergotherapie Apeldoorn biedt ergotherapie aan (jong-)volwassenen en ouderen in Apeldoorn en omgeving.

Ergotherapie wordt gestart als dagelijkse activiteiten niet meer (volledig) lukken ten gevolge van een ziekte, handicap of door het ouder worden.

Het doel is uw zelfstandigheid en zekerheid thuis te behouden.
Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor de vraag die voor u centraal staat.
Belangrijk daarbij is een laagdrempelige benadering, goed overleg en korte lijnen met andere betrokkenen. Er wordt gezocht naar een passende oplossing voor uw problematiek!

Ergotherapie Apeldoorn staat voor: veilig en tevreden thuis kunnen blijven wonen.

Ergotherapie Apeldoorn

De (geriatrisch) logopedist onderzoekt, behandelt en adviseert mensen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken.

Logopediepraktijk Woordenrijk biedt logopedie aan volwassenen en senioren in Apeldoorn en omgeving. Dit kan bij u thuis of in de praktijk. Logopediepraktijk Woordenrijk staat voor: zo lang mogelijk goed kunnen communiceren en veilig kunnen blijven slikken.

Logopedie kan helpen als communicatie en/of slikken niet meer (volledig) lukt. Dat kan komen door een ziekte, handicap of het ouder worden. Mijn doel is om u te helpen zo goed mogelijk uw gedachten onder woorden te brengen, zodat u verstaanbaar blijft spreken en veilig kunt eten en drinken zonder te verslikken. Zo kunt u op positieve wijze blijven deelnemen aan de maatschappij.

Logopediepraktijk Woordenrijk

Podotherapie Hurenkamp zo goed vanwege de persoonlijke benadering

Klachtenvrij bewegen is niet vanzelfsprekend. Dat merk je pas wanneer lopen, staan, springen of rennen ineens klachten veroorzaakt. Dat geldt voor fanatieke sporters en voor vrijetijdswandelaars, voor kinderen en voor volwassenen. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Welkom bij Podotherapie Hurenkamp