Fysiomare - fysiotherapie manuele therapie in Apeldoorn - natuurlijk bewegen

Declareren

Bent u cliënt bij onze praktijk of wilt u cliënt bij onze praktijk worden? Dan is het handig om te weten waar u rekening mee moet houden bij het declareren. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

Betaling door uw verzekeraar

Fysiomare heeft een overeenkomst met álle zorgverzekeraars. Als u aanvullend verzekerd bent worden de kosten voor een groot deel door uw zorgverzekeraar vergoed. Wat niet vergoed wordt uit de aanvullende verzekering is voor uw eigen rekening. Onder strikte voorwaarden kunnen de behandelingen tevens vergoed worden uit het basispakket. Vergoedt de zorgverzekeraar uw behandelingen? Dan gaat de declaratie rechtstreeks naar hen. Komen de behandelingen niet voor vergoeding in aanmerking? Dan ontvangt u zelf de rekening.

Behandeling zelf betalen

Soms is fysiotherapie of een andere specialistische behandeling niet standaard opgenomen in uw verzekeringspakket. Dat betekent dat u de behandelingen zelf moet betalen. Hiervoor gelden de tarieven zoals vermeld in onze tarievenlijst. Deze tarieven zijn alleen van toepassing als er geen overeenkomst met uw zorgverzekeraar afgesloten kan worden of als het aanvullende pakket van uw verzekering ontoereikend is voor de gegeven behandelingen. U ontvangt dan zelf een declaratie.